Bryllupsfotografering med Anne-Lena og Odin

 

Bryllupsfotografering i Trondheim med Anne-Lena og Odin

29. august fotograferte jeg bryllupet til Anne-Lena og Odin. En nydelig dag og et veldig hyggelig par i flotte omgivelser. Fra slike dager er noe av den største utfordringen å plukke ut et utvalg med 250 bilder av de 2000 bildene jeg sitter igjen med.

Her er likevel et forsøk: En video på 3 minutter med 50 bilder, og under et lite utdrag med noen av de 250 bildene jeg leverer fra bryllupet og forlovelsesfotograferingen.

En hyggelig tilbakemelding gjør det hele fullkomment – det er fornøyde kunder jeg jobber for:

 

En utrolig dyktig, særdeles anonym fotograf som blendet inn med omgivelsene. Jørgen fanget utrolig mange øyeblikk, har blikk for fantastiske detaljer, og fikk til de mest stemningsfulle bilder. Vi gjenopplever dagen vår ved å se på bildene han har tatt. Tusen, tusen takk for den utrolige jobben du gjorde på dagen vår. For all research du gjorde på forhånd,for å skape magiske øyeblikk for oss og forloverne våre da vi tok bryllupsbilder.
Meget fornøyd med all kommunikasjon oss i mellom. Profesjonelt og personlig utført samtidig. Jørgen strekte seg langt for at vi skulle bli fornøyd, og for at prosessen fra begynnelse til slutt for oss ble optimal!
Vi kommer tilbake☺

Anne-Lena og Odin

[shareprints gallery_id=”966″ gallery_type=”masonry” gallery_position=”pos_center” gallery_width=”width_100″ image_size=”small” image_padding=”5″ theme=”dark” image_hover=”tilt” lightbox_type=”slide” comments=”false” sharing=”false”]