Jørgen Kvam - Fotograf i Trondheim

Barnefotografering

Om barnefotografering


 

Barnefotografering i Trondheim

Spesielt barn som er gamle nok til å være selvbeviste får ofte kunstige smil og anstrengte uttrykk hos fotografen. I trygge omgivelser sammen med mennesker de kjenner, glemmer de seg og de naturlige uttrykkene kommer frem. Jeg erfarer at de beste bildene kommer på slutten når barnet er komfortabel og glemmer at de blir fotografert. Derfor er det viktig at fotografen tar seg god tid, og at ingen føler noe stress. Jeg setter alltid av en hel time til barnefotografering, og opplever derfor alltid at resultatene blir gode.

Jeg utfører alle oppdragene i eget fotostudio i Trondheim eller på location i Trondheim og omegn. Alle bildene leveres digitalt i full format uten tillegg i pris.

Priser


 

Bilder på location eller i studio

Kr. 3000,- for 20 bilder ferdig redigert i høy oppløsning.

Jeg setter av en time i studio og tar ca. 200 bilder med ulik belysning og bakgrunn. Jeg plukker ut ca. 20 bilder som jeg redigerer og leverer i fullt format. Disse kan dere bruke som dere vil. Det kommer ingenting i tillegg til denne prisen. Husk at mange oppgir pris kun på prøvebilder, og tar ekstra betalt for levering i fullt format.

Kontakt