Jørgen Kvam - Fotograf i Trondheim

Familiefotografering

Om familefotografering


 

Familiefotografering i Trondheim

De fleste som kommer til familiefotografering sier at dette skulle de ha gjort for lenge siden. Tiden går fort, og plutselig er barna store. Vi setter av en hel time i fotostudio eller på ønsket sted og tar bilder med ulik belysning og bakgrunn. Om dere ønsker noen portrettbilder av enkeltpersoner, så gjør vi gjerne det også. Jeg erfarer at de beste bildene kommer på slutten når vi har funnet tonen og alle komfortable og spesielt barna glemmer at de blir fotografert. Målet er at det hele skal oppleves som noe hyggelig, og ut i fra tilbakemeldingene jeg får så lykkes vi som oftest med det. Derfor er det viktig at fotografen tar seg god tid, og at ingen føler noe stress.

Jeg gjennomfører alle oppdragene i eget fotostudio i Trondheim eller på location i Trondheim og omegn. Alle bildene leveres digitalt i full format uten tillegg i pris.

Priser


 

Bilder på location eller i studio

Kr. 3000,- for 20 bilder ferdig redigert i høy oppløsning.

Jeg setter av en time i studio og tar ca. 200 bilder med ulik belysning og bakgrunn. Jeg plukker ut ca. 30 bilder som jeg redigerer og leverer i fullt format. Disse kan dere bruke som dere vil. Det kommer ingenting i tillegg til denne prisen. Husk at mange oppgir pris kun på prøvebilder, og tar ekstra betalt for levering i fullt format.

Ingen ekstrakostnader!

 

Alle prisene inkluderer nedlasting av alle bildene ferdig redigert i fullformat. Jeg leverer minimum 30 bildefiler, men ofte blir det noen flere. Kjøring til location er inkludert i Trondheim og omegn. Ingen uforutsette utgifter, alt inkludert!

 

Kontakt