Mitt fremste mål er at du skal bli fornøyd

 

Så langt er 100 % av kundene mine fornøyd. Mitt fremste mål med oppdraget er at også du skal bli helt fornøyd med bildene og måten oppdraget blir gjennomført på.

Hva kundene sier…

Noen av tilbakemeldingene fra mine kunder. Tusen takk alle sammen!

Vi er veldig fornøyd med oppdraget. Du har klart å fange mange små og store øyeblikk på bryllupsdagen vår, og vi setter pris på den ekstra innsatsen du la inn med å bruke musikken fra vielsen vår til en liten film.
Det ble mange fine bilder av oss og av gjestene våre, både oppstilte, og som du tok som “flue på veggen”. Men kanskje aller viktigst – du er en omgjengelig og hyggelig person som det har vært lett å samarbeide med, og du fikk oss til å slappe av på dagen vår.
Astrid og Tor
Astrid og Tor

Bryllup 2018

Det var veldig fint å møte deg før bryllupet og få hilst ordentlig på deg. Vi satt veldig stor pris på at du var fleksibel på sted for møtet og kom hjem til oss. På møtet fikk vi snakket om hvordan vi ønsket at fotograferingen ble gjennomført og du hadde mange gode forslag til hvilke type bilder som kunne tas og lokasjon for fotografering. Vi fikk stor tillit til deg og i forkant av vielsen var vi ikke det minste bekymret for om fotograferingen ville gå som smurt.
Du var på plass i god tid og sto klar til å ta bilder da bruden ankom lokalet. Under både vielsen og middagen var du som en ninja, du opererte nærmest i det skjulte. Vi er så fornøyde med at vi valgte deg som fotograf. En svært hyggelig, ydmyk og dyktig fotograf som til og med ble lenger enn avtalt! Alt dette gjenspeiles i de flotte bildene vi har fått som gir oss mulighet til å gjenoppleve dagen vår.
Tusen takk, Jørgen :).
Marie og Tarald

Bryllup 2017

Vi er veldig fornøyde med hele prosessen. Kjapt svar ved bestilling, veldig bra opplegg under fotograferingen av to utålmodige barn, og resultatet ble helt fantastisk bra. God pris, og vi fikk flere bilder enn forespeilet. Det er veldig bra å få så mange bilder digitalt, i stedet for å sitte på visningstime og velge ut noen få bilder. Og sist men ikke minst; veldig trivelig, behagelig og flink fotograf som tok seg tid og skapte en rolig og god stemning.

Christina Engelschjøn

Familiefoto 2018

Vi er så glade for at det ble akkurat du som foreviget dagen vår. Bildene ble fantastisk fine og vi sitter igjen med mange flotte bilder fra hele dagen.
Du har fanget de små, ekte øyeblikkene både av oss som brudepar og av gjesten våre.
Vi hadde god kommunikasjon hele veien, vi følte du hadde god kontroll på alt, slik at vi kunne slappe av å nyte dagen.
Du var interessert i å høre våre ønsker og du var veldig tilstede, men aldri i veien.
Du fikk oss til å slappe av foran kamera, og vi opplevde deg som en profesjonell, hyggelig og rolig fotograf som vi fikk god kjemi med.
Vi anbefaler deg videre til alle vi kjenner:)

Tonje og Sverre

Bryllup 2016

En utrolig dyktig, særdeles anonym fotograf som blendet inn med omgivelsene. Jørgen fanget utrolig mange øyeblikk, har blikk for fantastiske detaljer, og fikk til de mest stemningsfulle bilder. Vi gjenopplever dagen vår ved å se på bildene han har tatt. Tusen, tusen takk for den utrolige jobben du gjorde på dagen vår. For all research du gjorde på forhånd,for å skape magiske øyeblikk for oss og forloverne våre da vi tok bryllupsbilder.
Meget fornøyd med all kommunikasjon oss i mellom. Profesjonelt og personlig utført samtidig. Jørgen strekte seg langt for at vi skulle bli fornøyd, og for at prosessen fra begynnelse til slutt for oss ble optimal!
Vi kommer tilbake☺

Anne Lena og Odin

Bryllup 2015

En dyktig fotograf. Tok flotte bilder av våre konfirmanter, fikk frem de beste sidene deres. Også familiebildene ble veldig fine, dette mye grunnet din hyggelige og profesjonelle væremåte som fikk oss alle til å slappe av foran kamera. Anbefales virkelig!

Hilde Strand

Konfirmasjon 2015

Vi opplevde hele samarbeidet som kjempeflott, helt fra start til slutt. Du gav oss god informasjon og gjennomgang i forkant, noe som betrygget oss veldig, og gjorde at vi kunne slappe av mer på dagen vår. Vi opplevde deg som svært profesjonell. Vi ser av bildene at du var svært tilstede, samtidig som du var en del av selskapet og var en «diskret» fotograf. Alt i alt er vi svært fornøyd med resultatene, og du har våre største anbefalinger.

Hilde og Stian

Bryllup 2015

Tusen takk for noen utrolig flotte bilder! Dette ble mye bedre enn jeg kunne forestille meg på forhånd! Vi var enige om at hele opplevelsen med fotoshooten var veldig bra,og bildene ble jo helt konge!
Jeg synes også du har vært veldig grei å ha kontakt med helt fra første mail,ryddig og hyggelig! Du har virkelig greid å “fange” søsteren min som person på bildene og fått fram hennes beste trekk. Er utrolig fornøyd med alt sammen,du er en kjempeflink fotograf og en hyggelig person!
Skal anbefale varmt videre!!!

Toril Hammerbeck

Utdrikningslag 2015

Vi har opplevd deg som en svært profesjonell, imøtekommende og fleksibel samarbeidspartner. Det har vært betryggende for oss. Vi satte stor pris på dine grundige forberedelser. Du ga oss god informasjon i forkant, var i kontakt med presten og arrangerte en prøvefotoseanse hvor vi tok «forlovelsesbilder».
Forlovelsesbildene var en fin ‘touch’ som ikke alle tilbyr, men som betydde mye for oss. Under fotoseansen fikk du godt frem oss som «gifteklare», samt at familiebildene ble nydelige.
På selve bryllupsdagen opptrådde du svært profesjonelt. Du hadde en helt perfekt balanse mellom å være anonym, tilgjengelig og til stede. Vi er vanvittig godt fornøyde med bildene du tok og har fått mye skryt fra familie og venner som har sett resultatet. ‘Øyeblikksbildene’, som du fanget så mange av, er minner vi tar med oss videre og beveget oss på en helt annen måte enn de klassiske bryllupsbildene (som forøvrig også var nydelige).

Mari og Jonas

Bryllup 2015

Nå har jeg sett på bildene opp og ned i mente og er utrolig fornøyd med jobben du har gjort. Du har fått fram Malin som vi oppfatter henne på bildene dine og spesielt ett av dem er bare helt utrolig fantastisk:-)

Kristin Hagstrøm Knappe

Konfirmasjon 2015

Tusen takk for helt fantastiske bilder! Vi sitter igjen med så utrolig mange fine og stemningsfulle bilder etter den store dagen vår. Vi har fra første mail opplevd deg som profesjonell, positiv og imøtekommende. Vi har hele veien følt at du har vært opptatt av våre ønsker og at vi ikke skal være redd for å ta kontakt om det var noe vi lurte på.

Du var nesten «usynlig» under hele dagen, og du fikk både oss og gjestene til å glemme at du var der, noe som førte til utrolig mange ekte og naturlige bilder. Du fanget så mange små øyeblikk hvor vi ikke var klar over at vi ble fotografert engang.

Under fotograferingen på location så fikk du oss til å slappe veldig av, og du gjorde hele fotograferingen til en gøyal og minnerik opplevelse. Du fikk frem ekte smil og det vises godt på bildene.

Vi er strålende fornøyd og kan trygt anbefale deg videre.

Tove Christin og Andreas

Bryllup 2016