Jørgen Kvam - Fotograf i Trondheim

Konfirmasjon

Å fange blikk, og et meningsfylt øyeblikk, må være en fotografs største utfordring og lykke når det lykkes. Det har du klart, begge deler:-) Tusen takk fra en stolt konfirmantmamma!

Ingeborg Collin Hansen

Konfirmasjon 2013

En dyktig fotograf. Tok flotte bilder av våre konfirmanter, fikk frem de beste sidene deres. Også familiebildene ble veldig fine, dette mye grunnet din hyggelige og profesjonelle væremåte som fikk oss alle til å slappe av foran kamera. Anbefales virkelig!

Hilde Strand

Konfirmasjon 2015

Nå har jeg sett på bildene opp og ned i mente og er utrolig fornøyd med jobben du har gjort. Du har fått fram Malin som vi oppfatter henne på bildene dine og spesielt et av dem er bare helt utrolig fantastisk 🙂

Kristin Hagstrøm Knappe

Konfirmasjon 2015

Om konfirmasjonsfotografering


 

Konfirmasjon gir muligheter for mange ulike bildestiler. Klassiske bilder i dress, bunad og pene klær hører med, men også bilder av sport, hobby og fritidsinteresser hvor konfirmanten er i sitt rette element. Å ha en fotograf under middagen er ikke så vanlig, men er for meg en favoritt i forhold til å fotografere naturlige uttrykk og følelser. Bilder av konfirmanten under taler gir ofte fine minner for livet.

Priser


 

Bilder på location eller i studio
Bildepakke med 20 bilder ferdig redigert
Kr. 3000,-

Bilder på location eller i studio + middag
Bildepakke med 40 bilder ferdig redigert
Ta kontakt for pris.

Ingen ekstrakostnader!

Alle prisene inkluderer nedlasting av alle bildene ferdig redigert i fullformat. Typisk leverer jeg 30 – 50 bildefiler avhengig av hvilken pakke dere velger. Kjøring til location og festen er inkludert i Trondheim og omegn. Ingen uforutsette utgifter, alt inkludert. Jeg lover!

Kontakt