Kvamfoto

Tilbakemeldinger til Kvamfoto

Vårt fremste mål er at du skal bli fornøyd. Så langt er 100 % av kundene våre fornøyd. Vi har derfor blitt en av de mest anbefalte fotografene i Trondheim med fem stjerner på Google. Vårt fremste mål med oppdraget er at også du skal bli helt fornøyd med bildene og måten oppdraget blir gjennomført på.

Her er noen av tilbakemeldingene fra våre kunder. Tusen takk alle sammen!Vi er veldig fornøyd med oppdraget. Du har klart å fange mange små og store øyeblikk på bryllupsdagen vår, og vi setter pris på den ekstra innsatsen du la inn med å bruke musikken fra vielsen vår til en liten film.

Det ble mange fine bilder av oss og av gjestene våre, både oppstilte, og som du tok som “flue på veggen”. Men kanskje aller viktigst – du er en omgjengelig og hyggelig person som det har vært lett å samarbeide med, og du fikk oss til å slappe av på dagen vår.

Astrid og T
BryllupDet var veldig fint å møte deg før bryllupet og få hilst ordentlig på deg. Vi satt veldig stor pris på at du var fleksibel på sted for møtet og kom hjem til oss. På møtet fikk vi snakket om hvordan vi ønsket at fotograferingen ble gjennomført og du hadde mange gode forslag til hvilke type bilder som kunne tas og lokasjon for fotografering. Vi fikk stor tillit til deg og i forkant av vielsen var vi ikke det minste bekymret for om fotograferingen ville gå som smurt.

Du var på plass i god tid og sto klar til å ta bilder da bruden ankom lokalet. Under både vielsen og middagen var du som en ninja, du opererte nærmest i det skjulte. Vi er så fornøyde med at vi valgte deg som fotograf. En svært hyggelig, ydmyk og dyktig fotograf som til og med ble lenger enn avtalt! Alt dette gjenspeiles i de flotte bildene vi har fått som gir oss mulighet til å gjenoppleve dagen vår.

Tusen takk, Jørgen :).
Marie og Tarald
BryllupVi er så glade for at det ble akkurat du som foreviget dagen vår. Bildene ble fantastisk fine og vi sitter igjen med mange flotte bilder fra hele dagen.

Du har fanget de små, ekte øyeblikkene både av oss som brudepar og av gjesten våre.

Vi hadde god kommunikasjon hele veien, vi følte du hadde god kontroll på alt, slik at vi kunne slappe av å nyte dagen.

Du var interessert i å høre våre ønsker og du var veldig tilstede, men aldri i veien.

Du fikk oss til å slappe av foran kamera, og vi opplevde deg som en profesjonell, hyggelig og rolig fotograf som vi fikk god kjemi med.

Vi anbefaler deg videre til alle vi kjenner:)

Tonje og Sverre
BryllupEn dyktig fotograf. Tok flotte bilder av våre konfirmanter, fikk frem de beste sidene deres. Også familiebildene ble veldig fine, dette mye grunnet din hyggelige og profesjonelle væremåte som fikk oss alle til å slappe av foran kamera. Anbefales virkelig!

Hilde Strand
KonfirmasjonVi opplevde hele samarbeidet som kjempeflott, helt fra start til slutt. Du gav oss god informasjon og gjennomgang i forkant, noe som betrygget oss veldig, og gjorde at vi kunne slappe av mer på dagen vår. Vi opplevde deg som svært profesjonell. Vi ser av bildene at du var svært tilstede, samtidig som du var en del av selskapet og var en «diskret» fotograf. Alt i alt er vi svært fornøyd med resultatene, og du har våre største anbefalinger.

Hilde og Stian
BryllupTusen takk for noen utrolig flotte bilder! Dette ble mye bedre enn jeg kunne forestille meg på forhånd! Vi var enige om at hele opplevelsen med fotoshooten var veldig bra,og bildene ble jo helt konge!

Jeg synes også du har vært veldig grei å ha kontakt med helt fra første mail,ryddig og hyggelig! Du har virkelig greid å “fange” søsteren min som person på bildene og fått fram hennes beste trekk. Er utrolig fornøyd med alt sammen,du er en kjempeflink fotograf og en hyggelig person!

Skal anbefale varmt videre!!!
Toril Hammerbeck
UtdrikningslagVi har opplevd deg som en svært profesjonell, imøtekommende og fleksibel samarbeidspartner. Det har vært betryggende for oss. Vi satte stor pris på dine grundige forberedelser. Du ga oss god informasjon i forkant, var i kontakt med presten og arrangerte en prøvefotoseanse hvor vi tok «forlovelsesbilder». Forlovelsesbildene var en fin ‘touch’ som ikke alle tilbyr, men som betydde mye for oss. Under fotoseansen fikk du godt frem oss som «gifteklare», samt at familiebildene ble nydelige. På selve bryllupsdagen opptrådde du svært profesjonelt. Du hadde en helt perfekt balanse mellom å være anonym, tilgjengelig og til stede. Vi er vanvittig godt fornøyde med bildene du tok og har fått mye skryt fra familie og venner som har sett resultatet. ‘Øyeblikksbildene’, som du fanget så mange av, er minner vi tar med oss videre og beveget oss på en helt annen måte enn de klassiske bryllupsbildene (som forøvrig også var nydelige).

Mari og Jonas
BryllupNå har jeg sett på bildene opp og ned i mente og er utrolig fornøyd med jobben du har gjort. Du har fått fram Malin som vi oppfatter henne på bildene dine og spesielt ett av dem er bare helt utrolig fantastisk:-)


Kristin Hagstrøm Knappe
KonfirmasjonTusen takk for helt fantastiske bilder! Vi sitter igjen med så utrolig mange fine og stemningsfulle bilder etter den store dagen vår. Vi har fra første mail opplevd deg som profesjonell, positiv og imøtekommende. Vi har hele veien følt at du har vært opptatt av våre ønsker og at vi ikke skal være redd for å ta kontakt om det var noe vi lurte på.


Du var nesten «usynlig» under hele dagen, og du fikk både oss og gjestene til å glemme at du var der, noe som førte til utrolig mange ekte og naturlige bilder. Du fanget så mange små øyeblikk hvor vi ikke var klar over at vi ble fotografert engang. Under fotograferingen på location så fikk du oss til å slappe veldig av, og du gjorde hele fotograferingen til en gøyal og minnerik opplevelse. Du fikk frem ekte smil og det vises godt på bildene.


Vi er strålende fornøyd og kan trygt anbefale deg videre.


Tove Christin og Andreas

BryllupHelt super fotograf! Jørgen var så rolig og profesjonell. Både hunden og sønnen på 1,5 år ble trygg fort. Råbra resultater på bildene 😁

Thea Karoline KjørsvikVi er veldig takknemlige for jobben du gjorde på den store dagen vår, bildene ble kjempefine!
Det ble lag godt til rette for oss både før og under bryllupet, i forkant var du fleksibel og ga oss god informasjon, du kom i god tid på bryllupsdagen slik at vi fikk orientert oss, du var en naturlig del av omgivelsene og på ingen måte et forstyrrende element, verken under vielsen eller festen. Du gjorde en utmerket jobb under selve fotograferingen, du tok mange flotte bilder, og du var villig til å høre på våre ideer og forslag – noe som betydde mye for oss!

Vi er kjempefornøyde med resultatet, vi hadde det morsomt under fotograferingen, jobben ble utført profesjonelt, og vi har fått foreviget gode minner fra hele dagen!
Vi kan anbefale deg på det varmeste!

Fredrik og Margaryta
BryllupAnbefaler Jørgen Kvam på det varmeste! Jeg hadde en positiv opplevelse med fotograferingen hos han, med fantastiske bilder som resultat. Han var meget god til å få frem 'meg' i bildene. Det ble ekte og genuine bilder.

Juliana MartinsenBarne- og familiefoto med vår 10 mnd gamle datter. Fin opplevelse. Fotoshooten var rolig og i trygge rammer for datra vår. Vi er også svært godt fornøyd med bildene. De er naturlige og ikke for tilgjort. I tillegg leveres bildene med alle rettigheter i fult format, ikke med vannmerker og betingelser.

Lars OdsæterVi booket Jørgen til fotografering av vår datter og hund, det ble tatt bilder hver for seg og sammen. Vi har vært utrolig fornøyd fra start til slutt, tok seg god tid til å bli kjent med både liten og stor, veldig hyggelig og kjempe flott service. Bildene er utrolig fine og vi gleder oss til å henge de opp på veggen.

Vi anbefaler Jørgen på det sterkeste. Dyktig og profesjonell fotograf!

Jeanette BerglundMeget profesjonell, og diskre fotograf. Han holdt seg fint I bakgrunnen slik at han ikke var ett forstyrrende element. Vi brukte han til vårt bryllup å var veldig fornøyd. Vi har fått veldig mange gode bilder fra dagen og kvelden.

Espen Aaker
BryllupVi hadde toårsfotografering av datteren vår. Jørgen var utrolig dyktig, tok seg god tid og holdt seg i bakgrunnen. Bildene ble kanonfine!
Vi sitter igjen med en god opplevelse av fotograferingen og vil varmt anbefale han videre.

Emil KvarsnesJørgen tok babybilder og familebilder for oss. Han er veldig god til å få det beste ut av omgivelsene og tar seg god tid for å få de gode bildene.
En profesjonell og dyktig fotograf som anbefales av oss.

Amund HoltanVi har vært hos Jørgen i anledning ett års fotografering av datra vår. Det ble tatt bilder av alle tre og henne alene. Jørgen var utrolig dyktig og tok seg god tid. Vi sitter igjen med en god opplevelse av fotograferingen.

Bjørn-Erik Andresen