Kvamfoto
Far som holder sitt barn
To glade søsken
Barn som ler
Blond jente som ler
Jente i kjole
Jente i hvit genser
Søsken i profil
søskenfoto i studio
Tre søsken
Jente i kjole som ler
Mor og barn som ler
Jente som ser ut vindu
Mor og barn
Gutt med caps
Mor og sønn
Jente i studio
Gutt med blå øyne
Blåøyd jente
Browneyed girl
Jente med hvit sløyfe
Barn på ullpledd
Barn i kurv med ullpledd
Jente i rosa kjole
Jente med balong
Barn med rosa lue
Gutt i profil


Barnefotografering i Trondheim

Hos Kvamfoto har vi fokus på å få frem de gode og naturlige utrykkene hos barn under barnefotograferingen. Vi ønsker å fange latter, naturlige smil og godt samspill mellom søsken. De gode blikkene mellom foreldre og barn er minner å ha med seg for resten av livet.

Teknisk er det ikke noen utfordring å ta gode bilder av barn. Utfordringen ligger i å få de til å føle seg trygge og sikre. Målet er at de skal være seg selv, og at vi skal fange hvem de virkelig er. Derfor setter vi av god tid. Noen ganger får vi alle bildene vi skal ha på en halvtime, men ofte erfarer vi at de beste bildene kommer på slutten av timen når barnet er komfortabel og glemmer at de blir fotografert.

Derfor ser vi at det er viktig at vi setter av en hel klokketime slik at ingen føler noe stress. Vi setter alltid av en hel time til barnefotografering, og opplever derfor alltid at resultatene blir gode.

Vi utfører alle oppdragene i eget fotostudio i Trondheim eller på location i Trondheim og omegn. Alle bildene leveres digitalt i full format uten tillegg i pris. Den prisen vi avtaler er det dere betaler, aldri noe mer.

1 års fotografering

Ettårsfotografering har blitt mer og mer populært og noe vi tilbyr for samme pris som barne- og familiefoto. Her er det også muligheter for cakesmashing eller andre morsomme begivenheter.

Forberedelser

Fotografering av barn kan være utfordrende. Vi har lang erfaring, og har etterhvert lært oss hva som fungerer best. For at barnet skal være mest mulig avslappet, og være seg selv, ser vi at det er en fordel at dette er en begivenhet der det ikke blir skapt for store forventninger. Vi ønsker å skape en rolig og trygg atmosfære, og ikke falske smil. Det er en fordel å ta på ungene behagelige klær de er komfortable i, og gjerne ta med noen av deres favorittleker. Tidløse leker som de har arvet, eller fått fra foreldre eller besteforeldre er ekstra fint, fordi de tilfører også bildene noe.

Vi bruker gjerne litt tid i begynnelsen av timen til å bli kjent med ungene, og på at ungene skal bli trygge på oss. Vi er vant til at mange er sjenerte, og vil tilpasse oss til hvert enkelt barn. Det viktigste er at vi ikke presser barnet til å gjøre noe de ikke er klare for enda. Vi ser av og til at vi kommer litt skjevt ut hvis barnet opplever at de skal inn å prestere, og at man får en opplevelse av dårlig tid.


Vi ønsker også at smilene og uttrykkene skal komme helt naturlig. Ofte blir det finere bilder med naturlige uttrykk som ikke er smil, enn et påtvunget smil som ikke er naturlig. Naturlige uttrykk går alltid foran kunstige. Vi har ikke veldig god erfaring med belønninger som for eksempel godteri underveis i timen. Det tar fokus litt vekk i fra den naturlige atmosfæren vi ønsker å skape. Det tar seg også dårlig ut på bildene.
Hver time er helt forskjellig. Ofte må vi bare gå med strømmen og ta det vi får. Vi har tilgode å oppleve at vi ikke får gode bilder i løpet av en time, men timen kan gjerne bli litt annerledes enn det foreldrene hadde sett for seg på forhånd.


Vi har lang erfaring med alle typer oppdrag, og er vant til å improvisere for å få de bildene vi skal ha. Vi ser frem til å treffe deg og dine barn, så ta kontakt for å bestille time!

Har du flere spørsmål, finner du de mest stilte spørsmålene under i vår FAQ (Ofte stilte spørsmål) Er det fortsatt noe du lurer på, er det bare å ta kontakt.

Prisliste finner du her

Fra 900,-


Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Dette er et viktig spørsmål i. disse dager. Alle våre fotografer har kurs i smittevern. Vi vasker våre rekvisitta mellom hvert oppdrag, og har gode rutiner på renhold. Du skal føle deg trygg når du er på besøk hos oss. Mange foretrekker også å ha med egne pledd og rekvisita, og det kan man selvsagt gjøre. Da har man også et forhold til det. Hvis man ønsker og finner det mest praktisk, kan vi komme hjem til dere og ta bildene.
Ja, vi har et stort studio med alle fasiliteter på over 100 kvadratmeter. Studioet ligger lett tilgjengelig på Sluppen i Trondheim, slik at du kan kjøre helt frem til døren. Adressen er Sluppenvegen 25.
Vi forsøker å være fleksibel, så normalt kan vi ta i mot bestillinger på ganske kort varsel. Er det helt spesielle datoer dere ønsker time på, kan det vær en fordel å bestille time senest noen uker i forveien.

Det enkleste er å bruke bestillingsskjemaet under kontakt. Det er en fordel å være tidlig ute, slik at dere kan finne et tidspunkt som er ideelt for dere. Dere betaler ingenting ved bestilling. Har dere spørsmål eller trenger mer informasjon, er det bare å ta kontakt!
Ja, det gjør vi gjerne. Vi setter av en hel klokketime, og hvordan vi bruker tiden er opp til dere.
Nei, alle bildene vi leverer er i fullt format og uten vannmerker. Disse kan dere bruke som dere vil.