Kvamfoto
Tre søsken
Portettbilde av jente med sløyfe i håret
Gutt med blå øyne
Mor og barn som ler
Jente som ser ut vindu
Barn med rosa lue
Jente med hvit sløyfe
Barn i kurv med ullpledd
Barn som ler
Barn i omriss
søskenfoto i studio
Blåøyd jente
Tankefull
To glade søsken
Gutt i profil
Tre brødre
Mor og sønn
Jente i kjole som ler
Jente i rosa kjole
Jente med balong
Barn på ullpledd
Jente i hvit genser
Søsken i profil
Jente i studio
Blond jente som ler
Jente i kjole
Browneyed girl
Mor og barn
Gutt med caps
Far som holder sitt barn
Home »
Familie


Familiefotografering i Trondheim

Familiefotografering er hyggelige oppdrag vi gjør mye av. Ofte kombineres dette med barnefotografering. Hvis du bestiller barnefotografering, tar vi gjerne bilder av hele familien uten tillegg i pris når dere først er samlet i studio. Ønsker dere familiefotografering med små barn, anbefaler jeg at dere leser om barnefotografering her. Ønsker dere familiefoto uten barn, leser dere bare videre her :-)

Vi utfører alle oppdragene i eget fotostudio i Trondheim eller på location i Trondheim og omegn. Alle bildene leveres digitalt i full format uten tillegg i pris. Den prisen vi avtaler er det dere betaler, aldri noe mer.

Fotografene hos Kvamfoto har lang erfaring og har tilsammen fotografert hundrevis av familier. Vi får utelukkende positive tilbakemeldinger, og det som går igjen mest er vår evne til å få de som blir fotografert til å føle seg avslappet foran kamera. Dette er nøkkelen til gode bilder mener vi.

Fra 750,-Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Dette er et viktig spørsmål i. disse dager. Alle våre fotografer har kurs i smittevern. Vi vasker våre rekvisitta mellom hvert oppdrag, og har gode rutiner på renhold. Du skal føle deg trygg når du er på besøk hos oss. Mange foretrekker også å ha med egne pledd og rekvisita, og det kan man selvsagt gjøre. Da har man også et forhold til det. Hvis man ønsker og finner det mest praktisk, kan vi komme hjem til dere og ta bildene.
Ja, vi har et stort studio med alle fasiliteter på over 100 kvadratmeter. Studioet ligger lett tilgjengelig på Sluppen i Trondheim, slik at du kan kjøre helt frem til døren. Adressen er Sluppenvegen 25.
Vi forsøker å være fleksibel, så normalt kan vi ta i mot bestillinger på ganske kort varsel. Er det helt spesielle datoer dere ønsker time på, kan det vær en fordel å bestille time senest noen uker i forveien.

Det enkleste er å bruke bestillingsskjemaet under kontakt. Det er en fordel å være tidlig ute, slik at dere kan finne et tidspunkt som er ideelt for dere. Dere betaler ingenting ved bestilling. Har dere spørsmål eller trenger mer informasjon, er det bare å ta kontakt!
Ja, det gjør vi gjerne. Vi setter av en hel klokketime, og hvordan vi bruker tiden er opp til dere.
Nei, alle bildene vi leverer er i fullt format og uten vannmerker. Disse kan dere bruke som dere vil.