Kvamfoto
Portettbilde av jente med sløyfe i håret
Barn i omriss
Jente i kjole som ler
Jente i studio
Gutt med blå øyne
søskenfoto i studio
Jente i rosa kjole
Blond jente som ler
Mor og barn som ler
Blåøyd jente
Jente med balong
Jente i kjole
Jente som ser ut vindu
Tankefull
Barn på ullpledd


Familiefotografering i Trondheim

Familiefotografering er hyggelige oppdrag vi gjør mye av. Ofte kombineres dette med barnefotografering. Hvis du bestiller barnefotografering, tar vi gjerne bilder av hele familien uten tillegg i pris når dere først er samlet i studio. Ønsker dere familiefotografering med små barn, anbefaler jeg at dere leser om barnefotografering her. Ønsker dere familiefoto uten barn, leser dere bare videre her :-)

Vi utfører alle oppdragene i eget fotostudio i Trondheim eller på location i Trondheim og omegn. Alle bildene leveres digitalt i full format uten tillegg i pris. Den prisen vi avtaler er det dere betaler, aldri noe mer.

Fotografene hos Kvamfoto har lang erfaring og har tilsammen fotografert hundrevis av familier. Vi får utelukkende positive tilbakemeldinger, og det som går igjen mest er vår evne til å få de som blir fotografert til å føle seg avslappet foran kamera. Dette er nøkkelen til gode bilder mener vi.


Du kan bestille time her

Pris

Bilder på location eller i studio

Kr. 2500,- for 20 bilder ferdig redigert i høy oppløsning.

Jeg setter av en time i studio og tar ca. 200 bilder med ulik belysning og bakgrunn. Jeg plukker ut ca. 20 bilder som jeg redigerer og leverer i fullt format. Disse kan dere bruke som dere vil. Det kommer ingenting i tillegg til denne prisen. Husk at mange oppgir pris kun på prøvebilder, og tar ekstra betalt for levering i fullt format. Ta kontakt for bestilling av time.Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Har dere kontroll på smittevern og hygiene?

Dette er et viktig spørsmål i. disse dager. Alle våre fotografer har kurs i smittevern. Vi vasker våre rekvisitta mellom hvert oppdrag, og har gode rutiner på renhold. Du skal føle deg trygg når du er på besøk hos oss. Mange foretrekker også å ha med egne pledd og rekvisita, og det kan man selvsagt gjøre. Da har man også et forhold til det. Hvis man ønsker og finner det mest praktisk, kan vi komme hjem til dere og ta bildene.

Har dere et eget studio?

Ja, vi har et stort studio med alle fasiliteter på over 100 kvadratmeter. Studioet ligger lett tilgjengelig på Sluppen i Trondheim, slik at du kan kjøre helt frem til døren. Adressen er Sluppenvegen 25.


Når bør vi bestille time?

Vi forsøker å være fleksibel, så normalt kan vi ta i mot bestillinger på ganske kort varsel. Er det helt spesielle datoer dere ønsker time på, kan det vær en fordel å bestille time senest noen uker i forveien.

Kan vi ta bilder av søsken og foreldre også?

Ja, det gjør vi gjerne. Vi setter av en hel klokketime, og hvordan vi bruker tiden er opp til dere. Vi leverer alltid minst 20 bilder i fullt format ferdig redigert, og det kommer ingen tillegg i pris dersom dere vil ta noen bilder ed søsken eller foreldre også.


Hvor lang tid tar det fra fotograferingen til vi får bildene?

Vi har som mål å levere alle bildene innen to uker.


Må vi betale noe ekstra for digitale filer i stort format?

Nei, alle våre bildepakker inkluderer levering av bilder ferdig redigert i fullt format. Disse kan dere bruke som dere vil.
Hvordan bestiller vi time?

Det enkleste er å bruke bestillingsskjemaet under kontakt. Det er en fordel å være tidlig ute, slik at dere kan finne et tidspunkt som er ideelt for dere. Dere betaler ingenting ved bestilling. Har dere spørsmål eller trenger mer informasjon, er det bare å ta kontakt!