Kvamfoto

Pris på nyfødtfotografering

Fotografering i studio

Når du bestiller time for fotografering hos Kvamfoto, binder du deg ikke til å bestille bilder før du har sett det ferdige resultatet. Vi er trygge på at du blir fornøyd og tilbyr derfor en rimelig løsning for selve fotograferingen:

1 time i fotostudio: Kr. 900,-

Vi setter av en time i studio og tar ca. 200 bilder med ulik belysning og bakgrunn. Dere kan fritt skifte klær underveis og vi tar gjerne bilder av flere i familien.

Rett etter fotograferingen, går vi sammen gjennom bildene og dere velger ut de bildene dere ønsker at vi redigerer og leverer. Dersom dere ønsker kan dere også gjøre dette hjemme. Dere får da tilgang til en nettside med visning av bildene der dere selv markerer de bildene dere ønsker redigert. Dere betaler for det antallet bilder dere velger ut:

Digitale filer (valgfritt)

10 digitale bilder: Kr. 2500,-
20 digitale bilder: Kr. 3000,-

30 digitale bilder: Kr. 3500,-
40 digitale bilder: Kr. 4000,-

Bildene leveres ferdig redigert uten vannmerke og i stort format som kan brukes til alle typer forstørrelser opp til 100 x 120 cm. Vi bruker maks en uke på redigering før vi leverer bildene.

De ferdige bildene lastes opp til en passordbeskyttet nettside. Her kan dere laste ned bildene i fullt format.

Hos Kvamfoto ønsker vi at dere skal ha størst mulig frihet til å velge selv:

  • Dere bestemmer selv om dere vil velger ut bildene hos oss etter fotograferingen, eller om dere vil velge ut de bildene dere vil ha i fred og ro hjemme.
  • Dere trenger ikke å bestemme hvor mange bilder dere ønsker å kjøpe før dere har sett bildene.
  • Dere står fritt til å velge om dere vil kjøpe digitale bilder eller ikke.
  • Dere velger selv om dere vil benytte oss til bestilling av print, eller gjøre det selv