Kvamfoto
Brud ved Trondheimsfjorden
Fotograf Trondheim: Brudepar ved Trondheimsfjorden
Bryllup i Trondheim 122
Bryllup i Trondheim 93



Bryllupsfotograf i Trondheim

Kvamfoto fotograferer bryllup i hovedsak i Trondheim og omegn, men når det passer tar vi også oppdrag i andre deler av Norge. Ved fotografering i Trondheim bruker vi helst naturen og omgivelsene som kulisser, men vi har også et fotostudio vi kan bruke om været ikke er med oss.

Vi er særlig stolte av tilbakemeldingene vi får om at vi får frem det beste i de vi fotograferer gjennom at vi får de til å slappe av og føle seg komfortable foran kamera. Her finner du tilbakemeldinger fra våre kunder. Tusen takk til alle som har tatt seg tid til å skrive til oss!

Minner for livet

Bryllup er en av dine livs største dager som gir minner for livet. Disse minnene holdes i live av gode bilder som skal deles med venner og familie. Kvamfoto har stor respekt for det ansvaret som hviler på fotografen på en slik dag. Det er ingen rom for feil. Som fotograf ønsker vi å fange alle de viktige øyeblikkene. Gode bilder under vielsen (uten å være for synlig), bilder av familie og venner, små øyeblikk som oppstår og som ikke er planlagt. Hvis dere ønsker det, tar vi gjerne bilder under festen også. Talene er alltid en arena som gir rom for flotte bilder. Vi sørger for fine bilder på den store dagen deres. Bilder dere har glede av resten av livet.

Ingen ekstrakostnader!

Alle prisene inkluderer nedlasting av alle bildene ferdig redigert i fullformat. Typisk leverer vi 100 til 200 bildefiler avhengig av hvilken pakke dere velger. Møte før bryllupet der vi gjennomgår deres ønsker og preferanser, og visning av bildene etter bryllupet er inkludert. Kjøring til vielse, location og festen er inkludert i Trondheim og omegn. Ingen uforutsette utgifter, alt inkludert. Lover!

Prisliste finner dere her

Møte før bestilling

Før dere bestemmer dere for å bruke oss, tar vi veldig gjerne en uforpliktende prat enten på et nettmøte, eller der vi møtes på et passende sted. Gjerne i vårt fotostudio på Sluppen. Det er avgjørende at dere føler en god kjemi med fotografen som skal være med dere store deler av en av dere viktigst dager, det får vi avklart på dette møtet. Vi vi samtidig forklare i detalj hvordan vi jobber og svare på alle spørsmål dere måtte ha. Helt uforpliktende.

Møte før bryllupet

Vi møter dere en dag i forveien for en gjennomgang av dagen og for å høre hvilke forventinger og ønsker dere har. Ofte kan det være praktisk å gjøre dette samtidig som et eventuelt møte med presten, men hvis ikke finner vi en annen dag som passer for dere. Dette koster ingenting ekstra.


Dette gir oss en sjanse til å bli litt kjent før selve bryllupet, og gir oss det vi trenger for å vite om hvordan dere vil bli avbildet (og ikke). Jeg vil spørre dere en del på forhånd om hvilke forventninger dere har, hva slags bilder dere ønsker og eventuelt om dere har ønsker i forhold til lokasjoner/bakgrunner for oppstilte bilder. Vi har etterhvert fotografert ved de fleste lokasjoner i Trondheim så her ser vi ofte på porteføljen vår for å finne passende steder også.

Litt om vår stil og hvordan vi jobber:

Vi liker best å fange de naturlige øyeblikkene som oppstår på slike dager. Selvsagt skal vi ha med de obligatoriske bildene av dere som brudepar og bilder av familie og venner oppstilt. Her snakker vi sammen på forhånd og finner ut hva dere ønsker.

Optimalt vil vi være flue på veggen gjennom hele dagen og dokumentere det som skjer uten å avbryte eller regissere for mye. Når det trengs, eller vi ser muligheten for et gyldent øyeblikk, vil vi benytte anledningen til å justere litt om nødvendig.

Vi vil bruke minst mulig blitz og eksterne lyskilder under seremonien og festen. Naturlig lys gir i disse omgivelsene de beste resultatene om det blir gjort riktig og med godt nok utstyr. Fotografering med blitz oppleves dessuten som forstyrrende under øyeblikk som helst skal være uforstyrret.

Til de offisielle bryllupsbildene har vi med to studiolamper med softbox og alt nødvendig utstyr for å gi optimale forhold uansett vær. Jeg anbefaler alltid å ta bilder utendørs uansett vær, og har en liste med lokasjoner vi kan bruke som er under tak om nødvendig. Vi har alltid et fotostudio tilgjengelig om om vi skulle trenge det.

Om dere gifter dere i kirken, snakker vi med presten på forhånd og blir enig om hvor det er greit at jeg vi kan bevege oss uten å forstyrre for mye. Dette gjelder også eventuelt andre arenaer dere skal være på. Vi bruker et speilreflekskamera som har et stillemodus for slike anledninger.

Etter bryllupet bruker vi to uker på redigering og gjennomgang av bildene. Vi leverer alle bildene på en passordbeskyttet side ferdig redigert og i fullt format slik at dere står fritt til å laste ned de dere ønsker. Dere bruker disse bildene som dere vil. Dere betaler altså ingenting ekstra for å eie filene.

Dersom dere ønsker hjelp til bestilling av print, så har vi avtaler med flere leverandører på dette og kan hjelpe dere med bestillingene til kostpris.

Forøvrig vil jeg at dere ser gjennom de bildene vi har på nettsiden, slik at dere er trygge på at dere liker det dere ser.

Fra kr. 12 000,-