KvamfotoBryllupsfotograf i Trondheim

Kvamfoto fotograferer bryllup i hovedsak i Trondheim og omegn, men når det passer tar vi også oppdrag i andre deler av Norge. Ved fotografering i Trondheim bruker vi helst naturen og omgivelsene som kulisser, men vi har også et fotostudio vi kan bruke om været ikke er med oss.

Vi er særlig stolt av tilbakemeldingene vi får om at vi får frem det beste i de vi fotograferer gjennom atvi får de til å slappe av og føle seg komfortable foran kamera. Her finner du tilbakemeldinger fra våre kunder.

Minner for livet

Bryllup er en av dine livs største dager som gir minner for livet. Disse minnene holdes i live av gode bilder som skal deles med venner og familie. Kvamfoto har stor respekt for det ansvaret som hviler på fotografen på en slik dag. Det er ingen rom for feil. Som fotograf ønsker vi å fange alle de viktige øyeblikkene. Gode bilder under vielsen (uten å være for synlig), bilder av familie og venner, små øyeblikk som oppstår og som ikke er planlagt. Hvis dere ønsker det, tar vi gjerne bilder under festen også. Talene er alltid en arena som gir rom for flotte bilder. Dere kan lese alt om hvordan vi planlegger og gjennomfører bryllupsfotografering her.

Ingen ekstrakostnader!

Alle prisene inkluderer nedlasting av alle bildene ferdig redigert i fullformat. Typisk leverer vi 100 til 200 bildefiler avhengig av hvilken pakke dere velger. Møte før bryllupet der vi gjennomgår deres ønsker og preferanser, og visning av bildene etter bryllupet er inkludert. Kjøring til vielse, location og festen er inkludert i Trondheim og omegn. Ingen uforutsette utgifter, alt inkludert. Lover!
Du finner vår prisliste her