Kvamfoto
fotografering konfirmant trondheim 20
fotografering konfirmant trondheim 19
fotografering konfirmant trondheim 18
fotografering konfirmant trondheim 16
fotografering konfirmant trondheim 131
fotografering konfirmant trondheim 15
fotografering konfirmant trondheim 28
fotografering konfirmant trondheim 13
fotografering konfirmant trondheim 22
Kvamfoto: Konfirmasjonsfotografering i Trondheim
fotografering konfirmant trondheim 11
fotografering konfirmant trondheim 21

Konfirmasjonsfotografering i Trondheim

Hos Kvamfoto møter du profesjonelle fotografer med til sammen 30 års erfaring og bred kompetanse både innenfor film og fotografering. Målet med alle våre oppdrag er opplevelsen av fornøyde kunder som får med seg minner for livet og de beste gavene man kan gi til venner og familie. Les gjerne mer om hvem vi er her.

Vi har god erfaring med å få de som skal fotograferes til å føle seg trygg og komfortabel foran kamera. Dette er helt avgjørende for å få de gode og naturlige bildene.

Får å oppnå en trygg atmosfære, setter vi alltid av nok tid til at det ikke skal bli stressende. Vi ser ofte at de beste bildene kommer på slutten av timen.

Det vil også være nok tid til å skifte klær underveis. Mange ønsker litt variasjon med bilder både i dress eller bunad og i hverdagsklær. Ofte tar vi noen bilder i treningsklær også hvis konfirmanten har interesser som det er naturlig å fotografere.

Lokasjoner

De fleste konfirmasjonsbildene tar vi ute, men om ønskelig så har vi et stort fotostudio på Sluppen med mange muligheter. Vi har etterhvert fotografert på de fleste lokasjonene i Trondheim, så om dere vil ha forslag til fine steder å ta bilder på så bidrar vi gjerne der. Har dere noen ønsker selv, så innfrir vi som oftest disse.

Levering av bildene

Etter fotograferingen bruker vi ca to uker på etterbehandling av bildene. Vi leverer rundt 20 bilder ferdig redigert i fullt format. Disse bildene kan dere bruke som dere vil. Vi lever i dag i en digital verden, og bruksområdene er så mange flere enn å bare å få levert ett bilde på print. Bildene lastes opp på en nettside som er passordbeskyttet. Her kan dere når som helst gå inn å laste ned bildene.

Fornøyde kunder

Hos Kvamfoto har vi kun fornøyde kunder. Vi har 5 stjerner på alle våre tilbakemeldinger på Google, og du kan lese et utdrag av tilbakemeldingene fra kundene våre her. Kundene legger særlig vekt på vår evne til å få de som blir fotografert til å føle seg komfortable foran kamera.

Priser

Bilder på location eller i studio
Kr. 3000,- for 20 bilder ferdig redigert i høy oppløsning.

Jeg setter av en time i studio og tar ca. 200 bilder med ulik belysning og bakgrunn. Jeg plukker ut ca. 20 bilder som jeg redigerer og leverer i fullt format. Disse kan dere bruke som dere vil. Det kommer ingenting i tillegg til denne prisen. Husk at mange oppgir pris kun på prøvebilder, og tar ekstra betalt for levering i fullt format.

FAQ (Ofte stilte spørsmål)

Har dere kontroll på smittevern og hygiene?

Dette er et viktig spørsmål i. disse dager. Alle våre fotografer har kurs i smittevern. Vi vasker våre rekvisitta mellom hvert oppdrag, og har gode rutiner på renhold. Du skal føle deg trygg når du er på besøk hos oss.

Har dere et eget studio?

Ja, vi har et stort studio med alle fasiliteter på over 100 kvadratmeter. Studioet ligger lett tilgjengelig på Sluppen i Trondheim, slik at du kan kjøre helt frem til døren. Adressen er Sluppenvegen 25.

Når bør vi bestille time?

Vi forsøker å være fleksibel, så normalt kan vi ta i mot bestillinger på ganske kort varsel. Er det helt spesielle datoer dere ønsker time på, kan det vær en fordel å bestille time senest noen uker i forveien.

Kan vi ta bilder av søsken og foreldre også?

Ja, det gjør vi gjerne. Vi setter av en hel klokketime, og hvordan vi bruker tiden er opp til dere. Vi leverer alltid minst 20 bilder i fullt format ferdig redigert, og det kommer ingen tillegg i pris dersom dere vil ta noen bilder ed søsken eller foreldre også.

Hvor lang tid tar det fra fotograferingen til vi får bildene?

Vi har som mål å levere alle bildene innen to uker.

Må vi betale noe ekstra for digitale filer i stort format?

Nei, alle våre bildepakker inkluderer levering av bilder ferdig redigert i fullt format. Disse kan dere bruke som dere vil.

Hvordan bestiller vi time?

Det enkleste er å bruke bestillingsskjemaet under kontakt. Det er en fordel å være tidlig ute, slik at dere kan finne et tidspunkt som er ideelt for dere. Dere betaler ingenting ved bestilling. Har dere spørsmål eller trenger mer informasjon, er det bare å ta kontakt!