Kvamfoto
fotografering konfirmant trondheim 19
fotografering konfirmant trondheim 131
Kvamfoto: Konfirmasjonsfotografering i Trondheim
fotografering konfirmant trondheim 8
fotografering konfirmant trondheim 29
fotografering konfirmant trondheim 3
konfirmant på benk i Trondheim
fotografering konfirmant trondheim 18
fotografering konfirmant trondheim 28
fotografering konfirmant trondheim 11
fotografering konfirmant trondheim 7
fotografering konfirmant trondheim 4
fotografering konfirmant trondheim 25
Konfirmasjon i Trondheim 27
fotografering konfirmant trondheim 13
fotografering konfirmant trondheim 21
fotografering konfirmant trondheim 6
fotografering konfirmant trondheim
fotografering konfirmant trondheim 2
fotografering konfirmant trondheim 20
fotografering konfirmant trondheim 16
fotografering konfirmant trondheim 22
fotografering konfirmant trondheim 9
fotografering konfirmant trondheim 5
fotografering konfirmant trondheim 23
fotografering konfirmant trondheim 10

Konfirmasjonsfotografering i Trondheim

Hos Kvamfoto møter du profesjonelle fotografer med til sammen 30 års erfaring og bred kompetanse både innenfor film og fotografering. Målet med alle våre oppdrag er opplevelsen av fornøyde kunder som får med seg minner for livet og de beste gavene man kan gi til venner og familie. Les gjerne mer om hvem vi er her.

Vi har god erfaring med å få de som skal fotograferes til å føle seg trygg og komfortabel foran kamera. Dette er helt avgjørende for å få de gode og naturlige bildene.

Får å oppnå en trygg atmosfære, setter vi alltid av nok tid til at det ikke skal bli stressende. Vi ser ofte at de beste bildene kommer på slutten av timen.

Det vil også være nok tid til å skifte klær underveis. Mange ønsker litt variasjon med bilder både i dress eller bunad og i hverdagsklær. Ofte tar vi noen bilder i treningsklær også hvis konfirmanten har interesser som det er naturlig å fotografere.

Lokasjoner

De fleste konfirmasjonsbildene tar vi ute, men om ønskelig så har vi et stort fotostudio på Sluppen med mange muligheter. Vi har etterhvert fotografert på de fleste lokasjonene i Trondheim, så om dere vil ha forslag til fine steder å ta bilder på så bidrar vi gjerne der. Har dere noen ønsker selv, så innfrir vi som oftest disse.

Levering av bildene

Vi tar ca. 200 bilder under fotografering. Etterpå får dere velge ut deres favoritter i fred og ro på et nettgalleri. De bildene dere velger ut, redigerer vi og leverer i fullt format digitalt og uten vannmerke. Disse bildene kan dere bruke som dere vil. Vi lever i dag i en digital verden, og bruksområdene er så mange flere enn å bare å få levert ett bilde på print. Bildene lastes opp på en nettside som er passordbeskyttet. Her kan dere når som helst gå inn å laste ned bildene.

Fornøyde kunder

Hos Kvamfoto har vi kun fornøyde kunder. Vi har 5 stjerner på alle våre tilbakemeldinger på Google, og du kan lese et utdrag av tilbakemeldingene fra kundene våre her. Kundene legger særlig vekt på vår evne til å få de som blir fotografert til å føle seg komfortable foran kamera.

Prisliste finner du her

Fra 900,-


Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Dette er et viktig spørsmål i. disse dager. Alle våre fotografer har kurs i smittevern. Vi vasker våre rekvisitta mellom hvert oppdrag, og har gode rutiner på renhold. Du skal føle deg trygg når du er på besøk hos oss. Mange foretrekker også å ha med egne pledd og rekvisita, og det kan man selvsagt gjøre. Da har man også et forhold til det. Hvis man ønsker og finner det mest praktisk, kan vi komme hjem til dere og ta bildene.
Ja, vi har et stort studio med alle fasiliteter på over 100 kvadratmeter. Studioet ligger lett tilgjengelig på Sluppen i Trondheim, slik at du kan kjøre helt frem til døren. Adressen er Sluppenvegen 25.
Vi forsøker å være fleksibel, så normalt kan vi ta i mot bestillinger på ganske kort varsel. Er det helt spesielle datoer dere ønsker time på, kan det vær en fordel å bestille time senest noen uker i forveien.

Det enkleste er å bruke bestillingsskjemaet under kontakt. Det er en fordel å være tidlig ute, slik at dere kan finne et tidspunkt som er ideelt for dere. Dere betaler ingenting ved bestilling. Har dere spørsmål eller trenger mer informasjon, er det bare å ta kontakt!
Ja, det gjør vi gjerne. Vi setter av en hel klokketime, og hvordan vi bruker tiden er opp til dere.
Nei, alle bildene vi leverer er i fullt format og uten vannmerker. Disse kan dere bruke som dere vil.